Căutare în site

   Astăzi, 17 septembrie  2020, la ora 13.00, în biroul Președintelui raionului Soroca, s-a desfășurat concursul pentru ocuparea funcţiei publice vacante de specialist al Secției Economie din cadrul Aparatului Președintelui Raionului Soroca.

    În baza rezultatelor obținute la probele prevăzute de concurs, învingătoarea concursului a devenit dna Mînăscurtă Victoria.


    Astăzi, 17 septembrie  2020, la ora 10.00, în biroul Președintelui raionului Soroca, s-a desfășurat concursul pentru ocuparea funcţiei publice vacante de specialist principal al Serviciului Relații Funciare și Cadastru în cadrul  Aparatului Președintelui Raionului Soroca.

    În baza rezultatelor obținute la probele prevăzute de concurs, învingătoarea concursului a devenit dna Ivanco Nicoleta.


      Stimați angajați din sfera protecției sociale a populației,

      Tradițional, în cea de-a treia duminică, a lui septembrie, marcam Ziua profesională a lucrătorului din sfera protecţiei sociale a populaţiei, care este un prilej pentru a vă aduce felicitări și recunoștința noastră pentru munca deloc ușoară, pe care o realizați. Domeniul în care activați se numără printre cele mai importante, deoarece Dumneavoastră sunteți permanent în slujba cetățeanului.

     Beneficiarii serviciului sunt personae în vârstă, cu dizabilități, familiile social-vulnerabile, adicăcei care au nevoie de atitudine grijulie, mai multă atenție, compasiune.

     Lucrul  pe care îl faceți necesită responsabilitate și răbdare, calități pe care le posedați. Vă mulțumesc pentru lucrul cu dăruire de sine și pentru aportul pe care vi-l aduceți ca oamenii să simtă bine la ei acasă.  Vă doresc sănătate, putere, succese în activitate, liniște sufletească, armonie în familie și bucurii de la munca Dumneavoastră.

      Cu deosebită considerațiune,

Președinte al Raionului Soroca

Rusnac Veaceslav